Navštíveno 3308x

- nikdy montovaná ve vozidle
- skladovaná ve vytápěném sklepem v obytném domě
- udržovaná C-tekem
- použita sporadicky jako nouzová "vyprošťovací"
- nemám pro ní využití a do sklepa potřebuju uložit jiné věci
* pokud se nebude zdát moderátorům sekce autohifi, tak přesun do ostatní - nechávám na zvážení
cena dohodou

Tak přišlo par nabidek, ale nic závazného proto, kdo dá 3 tis jej to jeho
Tak přišlo par nabidek, ale nic závazného proto, kdo dá 3 tis jej to jeho
jak dlouho ji tam takhle mas

22.10.2012, 14:56 |
MAX Jaké jsou rozměry? Jde to dobíjet i normální pulzní nabíječkou s elektronikou? Nebo jen nějakou speciální nabíječkou?
Rozměry na webu a Pulzni nabijeckou bez problemu
Zkusím najít link s rozměry
Rozměry na webu a Pulzni nabijeckou bez problemu
Zkusím najít link s rozměry
Napiš představu o ceně když prodáváš.
Vzdyt tam cena je napsana, 20.10 v 19:57

28.10.2012, 12:27 |
CRK

28.10.2012, 12:28 |
CRK máš to tam dokonce 2x
Omlouvám se, koukal jsem na ten inzerát když byl nový a nyní už jen psal. Moje chyba.
zdravim uz nnevim jak ale koupil sem od vas tuto baterku na email neodpovidate telefon neberete na sms neodpovidate a ktomu mate uz davno zaplaceno budte tak hodny a poslete baterku dekuji moc ,chapu ze ste časove vytížen ale ja take nemam cas,proto vas zadam budte tak hodny a poslete ji dekuji

11.12.2012, 04:22 |
radaman | Upraveno: 2012-12-11 04:23:58
Koupit něco za 2,5k a už nevěďet JAK tak to je docela problém. Kolikátýho jsi ji platil? Já totiž 13.11.2012 a už ji mám pár tejdmů doma. To máš asi smolíka. Počítam, že jses s prodejcem pořádně nedomluvil. Osobně mohu říc, že komunikace s prodejcem v pořádku. Pouze psal, že nemá čas odpovídat ihned, protože je pracovně vytížen. Což určitě někteří lidé v dnešní době jsou a není důvod tomu nevěřit.

pockej to si delas srandu dal to na aukro tam sem ji vyhral a mluvil sem snim rikal ze to v sobotu posle ,fak dobry ,asi si pojedu knemu promluvit
[ Link ]
A kterou sobotu? Jako tuhle? Na Aukru to zkončilo 4.11.2012 a ty to tady honíš po 5 tejdnech? Jo čoveče o někom z Aukra mluvil, že ji koupil a že nemá peníze a tak je naprodej dál. 5.11.2012 tady dal novej inzerát:
[ Link ]
ano koupil sem ji a take sem mu volal a psal email,rikal ze je pric a ze to v sobotu posle a to uz cekam 14dni telefon mi nebere neodpovida ,musel vedet ze uz je prodana aspon mohl rici ze uz je pric ze nemam posilat penize ,no nic budu to resit jinak ,myslim ze toto se nedela
já zase myslim že Newman neni zrovna člověk kterej by měl potřebu dělat takovýhle věci takže to že je někdo kokot draží a pak nemá peníze a pošle je po měsíci tak je jeho problém.....
chlape nevis proc sem ji nekoupil hned, bud tak hodny a toho kokota si nech pro sve.ja jen chci sve penize Newman je nesolidni,vedel proc ji nemohu ted koupit byla tam dohoda,i presto ze ji prodal tak mi rek ze v sobotu ji posle a to uz ji mnel nekdo jinej.